ízületi fájdalom UC II

 UC II kollagén – áttörés az ízületek védelmében?

Ebben a cikkben az UC II kollagén világát fogjuk felfedezni. Érdemes elolvasni, ha Ön is javítani kívánja az ízületek működését és enyhíteni a mozgással kapcsolatos fájdalmat, kellemetlenséget. 

NATUR-L
uc II csirkeporc

Az UC II, más néven nem denaturált II-es típusú kollagén, a kollagén egy speciális formája, amely az ízületek egészsége terén kelti fel a kutatók figyelmét. 

Egyedülálló tulajdonságait és a hatékonyságát tudományos kutatások támasztják alá.

Leghatékonyabban a szárnyasok mellének porcából lehet kinyerni.

Kollagénről már biztos Ön is hallott, ez a fehérje az emberek és állatok kötőszövetének része. A kollagén adja a bőr, az ízületek, az erek és a csontok rugalmasságát. 

Sajnos a kollagén termelése és mennyisége az életkorral csökken, és ez hozzájárulhat különböző egészségügyi problémákhoz, mint például az ízületi problémák vagy a bőr öregedése.

NATUR-L

Ma már szedhetünk kollagén kiegészítőket a szervezetben lévő kollagén mennyiségének növelésére vagy fenntartására, nem mindegy azonban, hogy milyen célra milyen kollagént választunk. Az I-es típusú kollagén a bőrfeszesség fenntartásában segít, az ízületek rugalmasságához viszont II-es típusú kollagénre van szükségünk. 

Az UC-II olyan kollagén típus, amelynek a szerkezete nem változik meg a feldolgozás során. Ez fontos azért, mert így az UC-II hatóanyagai hatékonyabban tudnak működni az ízületekben.  Az UC-II-t állati porcokból nyerik ki és főként az ízületek porcszövetére és az ízületi rugalmasság fenntartására koncentrál. 

Az UC-II segít az autoimmun reakciók szabályozásában, amelyek az ízületi gyulladás, például reumás ízületi gyulladás (RA) esetén károsíthatják az ízületeket. Az UC-II-t tehát reumatoid arthritis kiegészítő kezelésére is használhatjuk– így nem csak az ízület rugalmasságához, hanem a fájdalommentes mindennapokhoz is hozzásegít!

hamvaskéreg gomba gyulladáscsökkentő

Az UC-II kúrát érdemes lehet kiegészíteni gyógygombákkal, hiszen a bennük található béta-glükán rendkívül erős gyulladáscsökkentő!

Az UC-II mellé kiegészítőként a mandulagombát és a hamvaskéreg gombát ajánljuk, de a bokrosgomba is jó választás lehet! 

Az UC-II és a gyógyggombák legnagyobb előnye ugyanabban rejlik – természetes anyagok, így negatív mellékhatásuk gyakorlatilag nincs. Az UC-II kifejezetten a porcokat, ízületeket támogatja, de a mandulagomba vagy hamvaskéreg gomba (chaga) a gyulladáscsökkentő hatás mellett immunerősítő, emésztésjavító, vércukor kiegyensúlyozó és koleszterincsökkentő hatással is bír. 

2023 © Natur-L | Minden jog fenntartva

error: VÉDETT TARTALOM, KÉREM NE MÁSOLJA!
×
×

Cart