q10_koenzim

Q10 koenzim

CSEPP

100% TERMÉSZET

Q10 Koenzim

A Q10-nek két formája létezik: A növényi fermentációval előállított (Ubiquinone/ubidecarenone) és a szintetikus úton előállított (Ubiquinol). Termékünkben a növényi fermentációval előállított Q10 koenzim olajban van feloldva, amely a mai kutatások szerint a leginkább megfelelő forma. A por alakú Q10 kapszulákhoz képest átlágosan kétszer jobban szívódik fel a véráramba.

A Q10 koenzim szintje a szívizom szöveteiben a korral fokozatosan lecsökken. 20 éves korhoz viszonyítva 80 éves korban a szívizom Q10 szintje megfeleződik. Japán kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy komoly szívproblémákban szenvedő páciensek alacsonyabb Q10 szinttel rendelkeztek, és kimutatták, hogy a Q10 szedése jelentősen növelte a vér és a szív szöveti Q10 szintjét ezeknél az alanyoknál.

Próbáld ki kockázat nélkül, élj teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit a KERINGŐ CSOMAGBAN a Q10 KOENZIM mellett megtalálsz:

FEKETE BERKENYE

A Fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve -megelőző hatását kell kiemelnünk.

Antociántartalma valamennyi bogyós gyümölcs között magasan a legtöbb.

A fekete berkenyének rendkívül hatékony immunerősítő, gyulladáscsökkentő, illetve megelőző hatását kell kiemelnünk.
Mivel a legtöbb civilizációs betegség hátterében gyulladásos folyamatok állnak, jótékony hatása a szervezetre sokrétű. 

Fogyasztása hozzájárulhat

– a vércukorszint és vérnyomás szabályozásához,
– az immunrendszer erősítéséhez,
– a látás erősítéséhez,
– emésztési panaszok és húgyúti panaszok enyhítéséhez.

Ez a rendkívül magas tápértékű vadgyümölcs nem véletlenül került az orvosi figyelem középpontjába, hiszen a kutatók véleménye szerint komoly betegségmegelőző és gyógyító erővel rendelkezik.

Rendelés

A terméket megrendelheted az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén keresd a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.