k2d3 vitamin

K2+D3 vitamin

CSEPP

100% TERMÉSZET

K2+D3 VITAMIN

A K2 vitamin befolyásolja a véralvadást!

A természetes K2 vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában és a normál véralvadási folyamatban. A K2 vitamint a vastagbélben lévő baktériumok állítják elő.

Egyre több tudományos kutatás hívja fel a figyelmet a D vitamin jelentőségére, kiderült ugyanis, hogy a D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. Támogatja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, a vér normál kalciumszintjének fenntartását és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Próbáld ki kockázat nélkül, élj teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit az IMMUN MAX CSOMAGBAN a K2+D3 VITAMIN mellett megtalálsz:

GRÁNÁTALMA – A cukorbetegség szövődményeként jelentkezhetnek a szervezetben gyulladások. A gránátalma jelentős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, emellett kitűnő antioxidáns és vércukorszint kiegyenlítő hatása is van.

A Fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve -megelőző hatását kell kiemelnünk.

Antociántartalma valamennyi bogyós gyümölcs között magasan a legtöbb.

Rendelés

A terméket megrendelheted az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén keresd a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.