Szíverősítők csak természetesen

A szívünk egészsége nagyon sérülékeny, ezért törődnünk kell az egészségével, hogy meg tudjuk akadályozni az esetleg kialakuló betegségeit. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy javítsunk a szívünk állapotán. Saját érdekünkben ne halogassuk ezeket a tevékenységeket, nehogy késő legyen. Amennyiben meggyengül a szívünk, akkor már kevésbé bírja az olyan megerőltető terheléseket, mint a rendszeres sportolás vagy a hosszú séták.

Akár napi félórányi sétával is erősíthetjük a szívünket. Ha azonban már van szívünknek valamilyen működési rendellenessége, akkor először, konzultáljon a kezelőorvosával.

A sörről beigazolódott, hogy nem is annyira káros, persze csak mértékkel fogyasztva. Napi egy pohár sör hozzájárulhat koleszterinszintünk csökkentéséhez. Ezen kívül megnöveli a vérben az antioxidánsok jelenlétét és képes csökkenteni egy fibrinogén nevű fehérje termelődését, amely fontos szerepet játszik a vérrögök képződésében.

Az alvási apnoé (légzés kimaradás) szintén nagyon veszélyes, mert ez okozhat magas vérnyomást is. A magas vérnyomás pedig számottevően megnöveli a stroke és a szívinfarktus kialakulásának a kockázatát.

Az étcsokoládé mértékletesen fogyasztva szintén nagyon egészséges. Heti néhány alkalommal nyugodtan fogyaszthatunk belőle egy-két kockányit. Az étcsokoládé azért annyira egészséges, mert nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, amelyek támogatják, hogy az artériák fala rugalmas maradjon. Ha az artériák rugalmasak, akkor kisebb az esélye a vérrögök képződésének, illetve megakadályozzák, a rossz, vagyis az LDL-koleszterin oxidációját is.

 

A B-vitamin-komplex – amely folátot (folsav), B6-vitamint és B12-vitamint tartalmaz – képes arra, hogy csökkentse a szervezetben a homociszteinszintet. A homociszteinszint emelkedése jelentősen megnöveli a szívbetegségek kialakulásának a kockázatát.

Számos tudományos cikk igazolta, hogy a halak nagyon egészségesek. Hetente legalább két alkalommal ennünk kellene halat, mert ezáltal nagymértékben lecsökkenthető a szívbetegségek, a szívelégtelenség és a hirtelen szívhalál kialakulásának a kockázata.

A lenmag omega-3 zsírsavakban gazdag, amely szintén megakadályozhatja a szívbetegségek kialakulását. Naponta egy kiskanálnyi őrölt lenmag fogyasztása javasolt.

Ezek a cikkek is érdekelhetik

Gyógynövények
Admin Naturl

Szíverősítők csak természetesen

Szíverősítők csak természetesen A szívünk egészsége nagyon sérülékeny, ezért törődnünk kell az egészségével, hogy meg tudjuk akadályozni az esetleg kialakuló betegségeit. Számtalan lehetőség áll a

Tovább olvasom »
Gyógynövények
Admin Naturl

Gyógynövény por-növényi kivonat

A gyógynövények akár több ezer természetes vegyületet is tartalmazhatnak. Az étrend-kiegészítők azért készülnek, hogy ezeket a jótékony hatóanyagokat nagyobb mennyiségben, kényelmesen juttathassuk szervezetünkbe. A gyógynövényeket

Tovább olvasom »
Gyógynövények
Admin Naturl

Kivonat vs por

Szép lassan annyi étrendkiegészítő van a boltokban, webáruházakban, saját konyhánkban, mint égen a csillag. Laikusként hogyan is lehetne eligazodni ebben a kapszuladömpingben, hiszen legtöbb felhasználó

Tovább olvasom »

Termék ajánló