SHIITAKE GOMBA

KAPSZULA

100% TERMÉSZET

SHIITAKE GOMBA

Egészségvédő és gyógyító hatását elsősorban különleges szénhidrát-összetételének köszönheti. Legfontosabb poliszacharidja az úgynevezett lentinan, amely képes meggátolni a baktériumok és a vírusok szaporodását. További értékes vegyületei az 1,3-β-glükán és az emitanin, valamint az KS-2-nek nevezett, aminosavval is rendelkező poliszacharid, amely igazoltan kiemelkedő immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatású. A gomba hatóanyagainak köszönhetően az immunrendszer olyan extra védelemhez és megerősítéshez juthat, amely állapotban a legyengült szervezet képes küzdeni a betegségek ellen, javítva az életminőségen, általános közérzeten, a gyógyulási esélyeken.

A shiitake gombának rendkívül széleskörű a szervezetre gyakorolt pozitív hatása, a ganoderma mellett egy egyik legsokoldalúbb gombafajta.

1. A shiitake a béta-glükán segítségével támogatja az immunrendszert. Ez az összetett cukorfajta stimulálja az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a kórokozók ellen.

2. A shiitake erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet, segíti a vérkeringést és ezzel csökkenti a szív-, és érrendszeri megbetegedés kockázatát. Kutatások szerint a shiitake gomba napi szedésével a magas koleszterinszint biztonságosan és eredményesen csökkenthető. A gombában található eritadenin nevű hatóanyag blokkolja a adenozin-deamináz enzimet, így csökkentve a máj koleszterintermelését, valamint elősegíti az epesavak kiválasztását, ami a vérben lévő koleszterinszint csökkenését eredményezi. 

3. A shiitake ergotionein nevű összetevője (aminósav és antioxidáns) segíti az agy megfelelő működését, véd a korral járó idegrendszeri károsodástól és segíti a kognitív funkciókat (pl. figyelem, memória, döntésképesség).

5. Tanulmányok szerint mivel a shiitake gomba lentinánt és eritadenint is tartalmaz, segíthet a daganatos megbetegedések elleni harcban, mivel enyhíti a kemoterápia és sugárkezelés tüneteit.

Próbálja ki kockázat nélkül, éljen teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit a GYÓGYGOMBA VÁLOGATOTT csomagban a Shiitake gomba mellett megtalál:

SÜNGOMBA – A süngomba kivonat hatásai:

– serkenti az agy működését, a memória javításában fontos szerepet játszhat.
– oldja a depressziót, szorongást és az ingerlékenységet
– erősíti immunrendszert, a szív-, és érrendszert
– enyhíti a reflux, a gyomorfekély és a gyulladásos bélbetegségek tüneteit

PECSÉTVIASZ GOMBA  – A ganoderma talán a legismertebb a gyógygombák között.

Immunerősítő és javítja az általános közérzetet. Rendszeres szedése esetén azt tapasztalhatja, hogy több az energiája jobban érzi magát fizikailag és szellemileg egyaránt. A ganodermában lévő poliszaharidok felelősek az immunrendszer erősítéséért. A triterpenoidok gátolják a hisztamin felszabadulását, tehát enyhítik az allergiás reakciókat, emellett az általános hangulatot is javítják. Egy harmadik hatóanyaga a vérrögképződést gátolja, ráadásul még az antioxidáns tartalma is rendkívül magas – ezzel karban tartva a szervezetet és lassítva a sejtek öregedési folyamatát. 

Rendelés

A terméket megrendelheti az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén hívja a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdése van?

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor kérjük írjon nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Önnek nem válik be, visszaadjuk az árát.