Porc_komplex

Porc komplex

KAPSZULA

100% TERMÉSZET

Porc komplex

Az UC-II® a kollagén egy fajtája, az ízületek porcállománynak alap proteinje, mely biztosítja az ízületek erejét és kopásállóságát. Ez abban különbözik más szintén csirkeporcból készült termékektől, hogy a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, ráadásul stabilizált állapotban, hogy az emésztőrendszeren áthaladva se legyen képes megemésztődni, denaturálódni. Így változatlan (nyers) formában jut el a vékonybélig, illetve az ott lévő nyirokszervekhez. Nyirokszerveink megakadályozzák, hogy az immunrendszerünk antitesteket termeljen saját porcszöveteink ellen, így támadva meg azokat.

Ilyen antitestek termelődhetnek például Rheumatoid arthritis esetén, ami egy autoimmun ízületi betegség. Antitestek keletkezhetnek akár intenzív sportolás alakalmával is. Ezen kívül az ízület porcfelszínének sérülése, kopása is kiválthatja az antitestek termelődését. Ilyenkor a porcot alkotó II-es kollagén-fehérjék egy kis része denaturálódik, vagyis olyan fehérjék jönnek létre, amik a szervezet számára idegenek. Ezek ellen az idegen fehérjék ellen aztán beindul antitest-termelés, aminek következtében krónikus gyulladás következhet be.

A Klinikai tesztek igazolták, hogy az UC-II® -vel minden típusú ízületi probléma eredményesen kezelhető, de a leghatásosabbnak autoimmun eredetű ízületi problémák esetén bizonyult. A klinikai kutatások arra az eredményre jutottak, hogy a legjobb hatást akkor éri el a kezelés, ha az UC-II®-t 40 mg-os dózisban alkalmazzák. Ennél nagyobb dózis alakalmazása esetén sem javultak tovább az eredmények, sőt inkább romlottak. Ugyanis az UC-II® -ellentétben a hagyományos úttal, amikor a porchoz a véráramon keresztül jutnak el a kollagén-peptidek, majd ezek beépülnek a porcokba +növelik az ízületi folyadék mennyiségét- egy védőoltáshoz hasonlóan stimulálja az immunrendszert a nyirokrendszeren keresztül. Klinikai tesztek szerint az UC-II ® hatásosabban védi az ízületeket és csökkenti a fájdalmakat, mint a a glükozamin és kondroitin kombinációja. Napi 40 mg UC-II® szignifikánsan hatásosabbnak bizonyult humán klinikai vizsgálatban, mint 1200 mg Kondroitin-szulfát+1500 mg Glükozamin HCl.

A termék másik összetevője a hidrolizált (előemésztett) csirkeszegyporc kivonat, amely II-es típusú kollagéneket, kondroitint és hialuronsavat, is magában foglal, ráadásul a csirkeporc természetes, extra-celluláris mátrixának részeiként, így nem mérhető össze a csupán izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Ez biztosítja ízületek építő- és kenőanyagát.

Termékünk C vitamint is tartalmaz, amely előnyösen befolyásolja a kollagén szintézist, a kollagén peptid beépülési képességét az ízületekbe.

Termékünkben megtalálható még ezen kívül a tömjénfa kivonata is. A tömjénfa (boswelia) olyan ritka gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, mint egy nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Hatását azonban más módon fejti ki, így nem irritálja a gyomornyálkahártyát, mely a szokásos gyulladáscsökkentő készítmények fő mellékhatása szokott lenni. A boswelliasav ugyanis a kötőszövet védelmén, és az ízületekhez áramló vér ennyiségének növelésén keresztül fejti ki gyulladáscsökkentő hatását. A tömjénfa mind az oszteoarthritisz (degeneratív ízületi gyulladás), mind a rheumatoid arthritisz (sokízületi gyulladás) esetében gátolja a gyulladást. további előnyös tulajdonsága, hogy nincs ismert mellékhatása, szemben a hasonlóan gyulladáscsökkentő gyógynövényként is ismert kurkumával.

A tömjénfa kivonat biztonsággal alkalmazható azokban az esetekben, amikor a nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerek használata nem megfelelő. Ugyanis ezek a gyógynövények egyszerre több csatornán, egyenletesen fejtik ki hatásukat, aminek ugyan az a következménye, hogy sokkal lassabban érik el kívánt a hatást, viszont a gyulladáscsökkentő gyógyszerekre általában jellemző mellékhatások nélkül (pl. májkárosodás, gyomorfekély).

Próbáld ki kockázat nélkül, élj teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit az IZÜLET ARTHRI CSOMAGBAN a PORC KOMPLEX mellett megtalálsz:

K2+D3 VITAMIN – Számos kutatás bizonyította az összefüggést a D3-vitaminhiány és a diabétesz kialakulása között. Töltse föl D-vitamin raktárait, a vércukorszint mellett az immunrendszere és a hangulata is meghálálja! A K vitamin pedig segít abban, hogy a D3 a csontjait is támogassa.

KURKUMIN MIX – A kurkuma támogatja az ízületek egészségét, segít csökkenteni az ízületekben és az izmokban keletkező gyulladást.

Rendelés

A terméket megrendelheted az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén keresd a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.