Pecsétviasz gomba

PECSÉTVIASZ GOMBA

A legsokoldalúbb gyógygomba

KAPSZULA

100% TERMÉSZET

PECSÉTVIASZ GOMBA (Ganoderma)

A ganoderma talán a legismertebb a gyógygombák között.

Immunerősítő és javítja az általános közérzetet. Rendszeres szedése esetén azt tapasztalhatja, hogy több az energiája jobban érzi magát fizikailag és szellemileg egyaránt.

A ganodermában lévő poliszaharidok felelősek az immunrendszer erősítéséért. A triterpenoidok gátolják a hisztamin felszabadulását, tehát enyhítik az allergiás reakciókat, emellett az általános hangulatot is javítják.

Egy harmadik hatóanyaga a vérrögképződést gátolja, ráadásul még az antioxidáns tartalma is rendkívül magas – ezzel karban tartva a szervezetet és lassítva a sejtek öregedési folyamatát. 

Ha szeretne tenni szervezete általános jólétéért és csak egyetlen étrendkiegészítőt választana a széles palettáról, akkor az a ganoderma legyen!

Próbálja ki kockázat nélkül, éljen teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

1 DOBOZ PECSÉTVIASZ GOMBA

3 DOBOZ PECSÉTVIASZ GOMBA

GYÓGYGOMBA VÁLOGATÁS CSOMAG

Amit a GYÓGYGOMBA VÁLOGATOTT csomagban a pecsétviasz gomba mellett megtalál:

SÜNGOMBA – 

A süngomba kivonat hatásai:

– serkenti az agy működését, a memória javításában fontos szerepet játszhat.
– oldja a depressziót, szorongást és az ingerlékenységet
– erősíti immunrendszert, a szív-, és érrendszert
– enyhíti a reflux, a gyomorfekély és a gyulladásos bélbetegségek tüneteit

SHIITAKE GOMBA – a leghatékonyabb természetes immunerősítők között tartják számon, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai alapján még a gyógygombák közül is kiemelkedik. Immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy aktiválja azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat.

Rendelés

A terméket megrendelheti az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén hívja a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdése van?

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor kérjük írjon nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Önnek nem válik be, visszaadjuk az árát.