A tradicionális népi gyógyászat a "szívügyekre" galagonyát ajánl.

 
nyil_feher4
A galagonya húsos, vérvörös bogyájának hatóanyaga hozzásegít a normál véráramlás fenntartásához ezáltal vérnyomáscsökkentő hatása van, az erek és a szív egészségét is óvja. A modern tudomány az OPC nevű bioaktív összetevőt azonosította, mely erős antioxidánsként védi a szervezetünket. A PubMed Central® (PMC) tudományos cikke a témában.

Az immunerősítőként közkedvelt fokhagyma méltó társa a galagonyának a magas vérnyomás elleni küzdelemben. Ráadásul a kapszulás adagolás megoldást jelent a fokhagyma kúrával együtt járó kellemetlen szagok elkerülésére is.

 
nyil_feher4

GALAGONYA

+ fokhagyma + olajfalevél

Szívügyünk az egészség

Kapszula
100% természet
Szívbarát

Próbálja ki kockázat nélkül!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk. A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. 

1 DOBOZ GALAGONYA KAPSZULA

3 DOBOZ GALAGONYA KAPSZULA

NYUGODT SZÍVVEL CSOMAG

Megerősített védelem, NYUGODT SZÍVVEL...
Mit talál még a legnagyobb csomagban?

A SÜNGOMBA, a benne található interferon nevű természetes fehérje segítségével erősen megdobja a fehérvérsejt számot, ezáltal az egyik legjobb immunerősítő hatást nyújtja. A süngombáról az orvostudomány előrehaladtával felfedezték, hogy erősíti a pszichikai kondíciót, koncetrációt.

MOST A RENDELÉSÉHEZ EGY DOBOZ GRÁNÁTALMA KAPSZULÁT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Válassza ki az alábbi űrlapon a kívánt csomagot, és írja be az adatait. Az adatai megadása után nyomjon a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra! 

Tájékoztatás: 1 doboz GALAGONYA az ajánlott napi szedés esetén kb. 30 napra elegendő.

Rendelés

A terméket megrendelheti az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendeléshez hívja a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdése van?

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor kérem írjon nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Önnek nem válik be, visszaadjuk az árát.