FŰRÉSZPÁLMA + TÖKMAGOLAJ CSEPPEK

Minden cseppjében férfi-egészség.

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás gyógyítható! Gondoskodjon a férfi-egészségéről a természet erejével.

Ha 50 felett is szeretné fenntartani a férfi-egészségét, a jó közérzetét, és kitolni az aktív éveket, gondolnia kell a prosztatájára. A prosztata megnagyobbodással járó kellemetlen tünetek nagy része természetes úton kezelhető, akár meg is előzhető. Ha fontosnak tartja a megelőzést, vagy éppen már elege van a kellemetlen tünetekből, vizelési problémákból, már kezdheti is a FŰRÉSZPÁLMA- és TÖKMAGOLAJ kúrát. Rendelje meg 60 napos visszafizetési garanciával, válasszon nagyobb csomagot és mi fizetjük a szállítást

Próbálja ki kockázat nélkül, őrizze meg prosztatája egészségét!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk. A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. 

PSA teszt a "PROSZTATA-ÓVÓ" csomagban

Megelőzés, és rendszeres szűrővizsgálat… (!)
Igen, tudjuk, nagyon rossz híre van az urológiai vizsgálatoknak, ezért lehet, hogy eddig Ön sem vállalta. De ma már nálunk is elérhető az a PSA gyorsteszt, amivel kimutatható a prosztata elváltozás. Vagyis maga is tesztelheti a prosztatáját otthon, 10 perc alatt.
———
A PSA ( prosztata-specifikus antigén) egy olyan fehérje, mely kizárólag a prosztatában termelődik. A vérben megtalálható szintje a prosztataszövet térfogatával arányos, magas értéke a prosztatarák jele lehet. A gyorsteszt a PSA szintjét méri a vérben. A magas PSA-érték a daganat mellett jelezheti a prosztata gyulladását (prostatitis) és a prosztata jóindulatú megnagyobbodását is. Azaz mindegyik problémára figyelmeztethet az urológiai vizsgálat kellemetlenségei nélkül.

A kulcs: a rendszeres szűrővizsgálat és a korai felismerés!

Rendelés

A terméket megrendelheti az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendeléshez hívja a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdése van?

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor kérem írjon nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Önnek nem válik be, visszaadjuk az árát.