Fekete berkenye

Fekete berkenye

KAPSZULA

100% TERMÉSZET

FEKETE BERKENYE vagy ARÓNIABOGYÓ

Bulgáriában végzett klinikai kísérlet is tanúsítja, hogy a fekete berkenye rendszeres fogyasztása csökkenti az éhgyomorra mért vércukor szintjét, de ezen felül számos más pozitív hatását is kimutatták. A kísérletben résztvevőknek csökkent a koleszterol- és a trigliceridszintjük, valamint a vérnyomásuk is.

A fekete berkenye további nagy előnye, hogy fogyasztásával karbantartható a húgyutak egészsége

A vörös áfonyáról köztudott, hogy hatékony a húgyúti fertőzések kezelésében, ugyanakkor az újabb vizsgálatok azt mutatják, hogy az aróniabogyók akár 5-10-szer hatékonyabbak lehetnek, mert magas arányban tartalmaznak kínasavat, mely bizonyítottan megakadályozza a húgyúti fertőzéseket.

További laboratóriumi vizsgálatok azt mutatták, hogy az arónia hatékonyan csökkentheti a baktériumok elszaporodását, beleértve az E. colit is, így bizonyítottan segíthet megelőzni és gyógyítani a húgyúti fertőzéseket, és fenntartani a kiválasztó rendszer egészségét.

A  TEAC-érték az antioxidáns mértéket mutatja meg…német kutatókat is megdöbbentette, hogy míg az agyondicsért tőzegáfonya TEAC-értéke 9-14, a szintén híres gránátalmáé 18-20 közötti volt, addig a fekete berkenyénél ez az érték átlagosan elérte a 64,8-as mutatót!

Próbáld ki kockázat nélkül, élj teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit a BERKENYE KOMPLEX NŐI CSOMAGBAN a Fekete berkenye mellett megtalálsz:

A felfázás, húgyúti fertőzések minden nő rémálma. A házi patika elengedhetetlen eleme a TŐZEGÁFONYA kivonat, meglepően gyorsan enyhíti a tüneteket. Titka abban áll, hogy egy védőanyaggal vonja be a húgyutakat, így a baktériumok nem tudnak megtapadni. A Natur-L Tőzegáfonya kapszulájába csalánkivonatot is tettünk, ami gyulladáscsökkentő és segíti a vizeletkiválasztást.

SPIRULINA – a tenger multivitaminja, a világ legteljesebb élelmiszere. A NASA űrhajósai is spirulinával védik szervezetüket űrutazás közben. Erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, javítja az emésztést, méregtelenít, magas vas tartalma segít a vérszegénység leküzdésében.

Rendelés

A terméket megrendelheted az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén keresd a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.