Bokrosgomba

A szervezet egyensúlyáért

KAPSZULA

100% TERMÉSZET

BOKROSGOMBA

A bokrosgomba (Grifola frondosa) japán neve – maitake. Árát régen az ezüstéhez mérték, olyan ritka és értékes. 

Az Ázsiában évszázadok óta ismert gyógygombát számos egészségügyi panasz esetén használták – elsősorban vércukor és vérnyomás problémák esetén. Kínában a bokrosgomba évszázadok óta a hagyományos orvoslás fontos alapanyaga, teát és különböző gyógyhatású ételeket is készítenek belőle.

Próbálja ki kockázat nélkül, éljen teljes életet a nehezebb napokon is!

Termékünkre 60 napos, indoklás nélküli pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Amit az EGYENSÚLY CSOMAGBAN a bokrosgomba mellett megtalál:

Fekete berkenye – rendkívül hatékony immunerősítő és gyulladáscsökkentő.
Mivel a legtöbb civilizációs betegség hátterében gyulladásos folyamatok állnak, jótékony hatása a szervezetre sokrétű. Fogyasztása hozzájárulhat a vércukorszint és vérnyomás szabályozásához, az immunrendszer erősítéséhez és az emésztési panaszok enyhítéséhez.

D3 vitamin – A D3 az egyik legfontosabb vitaminunk, az immunrendszer és a szervezet egészének működéséhez nélkülözhetetlen. Ezen felül segíti a kalcium beépülését a csontokba, így hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.

Rendelés

A terméket megrendelheti az alábbi űrlapon vagy telefonon is. Telefonos rendelés esetén keresse a +36 30 7424 006 telefonszámot hétköznap, 8-16 h között.

Kérdésed van?

Ha felmerült bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor írjon nekünk e-mailt az info@atermeszeterejevel.hu e-mail címre, és örömmel segítünk.

Garancia

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha ónem válik be, visszaadjuk az árát.